Ibland måste man tänka ett steg längre

Jag vet inte hur jag lyckats missa den diskussion som pågått under de senaste dagarna kring Bond University. Allt pga. en kvinnlig juridikstudent. Tjejen, djupt kristen hade tydeligen skrivit en artikel och yttrat sig om sina tankar om Bond och dess studenter. Artikeln postades i skoltidningen men hamnade senare i Brisbane Times och någon annan stor tidning. För att sammanfatta artikeln lite snabbt så sa denna tjej följande: Alla studenter på Bond är rika snobbar som bara dricker, röker på och har one-night stands.

Öhhhh, va?

Går vi på samma skola?
Visst förekommer säkert allt det där bland en liten klick av studenter, men inte fasiken är det generellt bland alla studenter som tjejen påstår.

Hela artikeln har nu iag gjort att tjejen fått en massa mail från andra elever som är riktigt upprörda och skolans Dean har fått försvara skolan i press och media mm.

Tjejen är 19 år och jag vet inte om hon tänkte längre än vad näsan räcker när hon valde att publicera artikeln. Alla har rätt till en åsikt men ibland måte man faktiskt tänka ett steg längre och faktiskt ha bevis för sina påståenden...speciellt om man dessutom är en juridikstudent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0