Fix inför Australien

Mailade CIS i veckan och fick namnet på en svensk tjej som redan studerar på Bond University som jag tänkte kontakta för att få lite info innan jag anländer. Lite skönt om jag redan innan får ett humm om vissa saker. Det verkar just nu som att det kanske bara blir jag som enda svensk, som börjar i maj, tydligen finns det eventuellt 1-2 st till som inte har bestämt sig till 100 %.


I helgen tänkte jag börja stryka en del av de punkter som finns på min "to do"-list inför Australien. Det sak mailas, papper ska fyllas i, CV ska uppdateras, diverse jobbprofiler ska skapas, boende ska bestämmas, tider ska bokas och CSN-papper ska skickas in. Ja, det finns en hel del annat att ta tag i men jag känner mig ändå helt klart med i matchen. Jag är hellre ute i god tid än sitter sista dagarna med en massa saker ogjorda.

Dags att ta tag i listan...

/Garpen

Nedräkningen har börjat

Kom hem från Thailand för några dagar sedan och vilken chock kroppen fick efter att ha spenderat den senaste månaden i minst 30 grader till att komma hem och plötsligt ha minusgrader. Skönt att veta att det snart blir ändring på det, även om det inte är under de närmaste veckorna.

Jobbet är igång igen och jag har ännu mer att göra än innan semestern, men det är rätt utmanande istället för en börda. På något sätt är det enklare att acceptera ett och annat nu när jag vet att det inte är långt tid kvar innan jag ska iväg igen.


Gällande Australien ska jag under den närmaste tiden bestämma mig för var jag vill bo, fixa försäkringen & visumet, sedan är det mesta fixat. Skönt att jag satte igång i tid med allt för det är mer än vad man tror som ska fixas.


/Garpen

RSS 2.0