Trasig kamera

Min älskade kamera har fått fnatt och vill inte alls samarbeta med mig. Så idag bestämde jag mig för att beställa service på den, har ju trots allt garanti på den fortfarande. Så förhoppningvis kommer den till liv igen och är redo att följa med på äventyret downunder.

Canon D10, en kanonkamera (innan den började strejka)



Hade med mig den till Thailand i december



Visumansökan inskickad

Jag har ju haft alla papper från Bond University om intagning och stipendiet ett par månader nu men inte tagit tag i det hela. Men idag tog jag mig själv i kragen och ansökte om visum. Smidigt att ansöka online! Nu är det bara att vänta, vilket jag blivit riktigt bra på. Skönt att ha ytterligare en sak att checka av på min "att göra"-lista innan avfärd.

Ett steg närmare äventyret!




Övning ger färdighet

Sedan jag kom hem från jobbet har jag fixat med ett klipp till vår hemsida för huset vi hyr ut i Thailand. Har skapat ett klipp och lagt upp på hemsidan. Det tog sin tid och jag fick lära mig den hårda vägen (läs: råkade radera filen och fick börja om). Jag gillar ju att sitta och fixa & trixa med liknande saker så trots att det tagit ett tag har det varit riktigt skoj.

Intresserad av att se klippet, klicka här (ta dig till fliken "rundvandring")


Thaihouse4u.se



Vaccinerad

I går var jag och tog första sprutan av tre. Ska dit igen om en månad och sista sprutan ska jag ta i augusti, så med andra ord får jag ta den i Australien. Det känns verkligen att allt närmar sig, varje dag sitter jag och fixar med någonting rörande resan.



Satt och tittade i kalenders och såg att det bara är 48 arbetsdagar kvar innan jag åker. Det känns rätt märkligt men skönt, det ska bli skoj att göra någonting helt annat för ett tag framöver. Men på de 48 dagarna som återstår har jag väldigt mycket att hinna klart med så det blir lite av en utmaning, men jag gillar ju utmaningar!

I helgen ska jag nog söka visum...



Bara att vänta

Fick mail från ansvariga på Varsity Shores idag och de ville bara bekräfta att min ansökan kommit in och att allt såg bra ut. Nu ska de bara placera in mig i en villa efter mina önskemål, besked kommer i mitten av april...spännande!

Skönt att boendet är klart iaf, en till sak att checka av i min "to do"-list innan avfärd.


One down several to go...



Ansökan om boende inskickat


Efter veckor med en massa tankar och funderingar kring boendet och en del ändrade planer, faxade jag idag in ansökan till Varsity Shores. Min första plan gick i kras och efter en del snack och råd från mina kära vänner blev valet rätt givet. Om allt går som det ska kommer jag att bo off-campus i en villa med 2-3 rumskamrater från olika delar av världen. Området har två st pooler samt gym och ligger bara ett par minuter bort från skolan, vilket är skönt.

Varsity Shores heter området


Ett av poolområdena

Nu är det bara att hålla tummarna och invänta svar.



RSS 2.0